Loading...

Verkkovalmennus: kysymyksiä ja vastauksia

Home / Ajankohtaista / Verkkovalmennus: kysymyksiä ja vastauksia

Pajun mainot arvostelut saanut verkkovalmennus Paluu nykyisyyteen, takaisin ytimeen on sähköpostivalmennuksena, jossa saat viikottain 4 viestiä. Viesteissä on taustatietoa sekä erilaisia tehtäviä. Vastaan tässä kirjoituksessa muutamiin yleisimpiin kysymyksiin verkkovalmennukseen liittyen.

Millaisia tehtäviä valmennukseen kuuluu?

Suurin osa tehtävistä on pohtimis- ja kirjoitusharjoituksia. Lisäksi kannustan tekemään pieniä, konkreettisia tekoja, mm. ottamaan yhteyttä haluamiisi henkilöihin ja kokeilemaan omia rajojaan. Tehtävien aiheina on mm. kiitollisuus, elämän nykytilan kartoitus, tavoitteiden kirkastaminen sekä realistisen ja toimintaan ohjaavan suunnitelman tekeminen.

Kuka lukee kirjoitustehtävät? 

Ei kukaan. Kirjoitukset jäävät sinulle. Voit kirjoittaa käsin vihkoon tai voit naputella muistiinpanoja läppärillä tai puhelimella. Tyyli on vapaa eikä punakynää käytetä. Kirjoitusharjoitusten tarkoituksena on herättää ja jäsentää ajatuksia – tämä valmennus ei ole kirjoituskoulu.

Entä jos en ymmärrä tehtävää?

Voit aina soittaa, laittaa Whatsapp-viestiä tai sähköpostia, mikäli tehtävänannossa on jotain epäselvää. Tehtäviin ei ole oikeita tai vääriä vastauksia, voit tehdä niitä niin laajasti tai suppeasti, kuin sinulle sopii. Jos joku tehtävä tuntuu epämukavalta tai turhalta, voit jättää sen tekemättä. Kannattaa kuitenkin kokeilla, ja kuulostella sitä, miksi tehtävä tuntuu epämukavalta.

Minulla on valmennuksen aikana työ-/lomareissu – voinko osallistua?

Voit tehdä tehtäviä omaan tahtiisi. Jos haluat lomalla käyttää aikaa oman elämäsi pohdintaan, hieno juttu. Jos haluat jättää pohdinnat myöhempään, voit toimia aivan hyvin niinkin. Viestit löytyvät sähköpostistasi, ja voit palata niihin sitten kunhaluat.

Miten valmennukseen voi ilmoittautua? 

Valmennus ostetaan Holvi-verkkokaupasta, missä on käytössä yleisimmät maksuvälineet. Ilmoittautuminen on sitova.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssi sopii kaikille, jotka haluavat pysähtyä tarkastelemaan omaa elämäänsä ja pohtimaan oman elämänsä suuntaa. Pilottitoteutuksessa oli mukana sekä miehiä että naisia, ja molemmat kokivat valmennuksen antoisaksi.

Tein kurssin ja tehtävät. Elämäni ei ole radikaalisti muuttunut. Saanko rahat takaisin?

Coaching-prosessit ovat joskus pitkiä. Valmennuksen tehtävät herättelevät pohtimaan nykytilaa ja istuttavat oivallusten siemeniä. Jotkut oivallukset voivat tulla pitkän ajan päästäkin. Jos todella olet tehnyt kaikki tehtävät ja tuntuu, että rahat menivät hukkaan, niin ota ihmeessä yhteyttä ja keskustellaan kurssin hinnan palautattamisesta.

 

Tervetuloa mukaan!

Osta kurssi tai kysy lisää!