Loading...

Valmentaja

Home / Valmentaja

Miksi ryhdyin valmentajaksi? 

Olen työskennellyt yli 15 vuotta IT-konsultoinnin parissa. Vaikka teknologia on ollut siinä työssä keskiössä, olen aina ollut enemmän kiinnostunut organisaatioiden viestinnästä, esimies- ja ryhmätyön kehittämisestä ja ajanhallinnasta. Olen lukenut koko urani ajan niihin aiheisiin liittyviä kirjoja ja kehittänyt mm. itseäni esimiehenä.

Vuonna 2016 päätin aloittaa vuoden mittaisen Life Coach Academyn LCA Life Coach -koulutuksen (20 op). Opintoihin kuului 200 h lähiopiskelua, 40+ tuntia harjoitusvalmentamista, ja ne antoivat erinomaisen pohjan valmennustyölle. Täydennän ja päivitän omaa osaamistani jatkuvasti, ja hyödynnän myös itse valmentajaa omassa kehittymisessäni.

Millainen valmentaja olen?

Valmentamisen ydin on tavoitteiden kirkastamisessa ja toimintasuunnitelman tekemisessä. Valmennan yksityishenkilöitä ja yrityksiä, ja autan heitä löytämään muutostarpeet sekä kartoittamaan tien muutokseen. Valmentaja ei anna valmiita vastauksia, vaan haastaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten kautta valmennettavaa löytämään oivallukset ja tarpeelliset muutokset itse. Lisäksi valmentaja kannustaa valmennettavaa muutoksen tiellä.

Tutustu tarkemmin: LinkedIn

Yritys

Valmennuspalvelut ovat osa Paju Consulting Oy:n palvelutarjontaa.