Loading...

Palvelut

Home / Palvelut

Mitä valmennus on ja kenelle se sopii?

Kun elämän punainen lanka on häipynyt näkyvistä tai muutoksen tarve alkaa tuntuu niin voimakkaana, että vihdoin on aika tehdä jotain, voi valmentaja auttaa sinua eteenpäin. Ajatukset ja toimintamallit jäävät helposti toistamaan tuttuja ratojaan – ulkopuolinen haastaja ja kannustaja auttaa löytämään uusia näkökulmia sekä hölläämään solmuja.

Kaikki eivät tarvitse valmennusta, mutta moni voi hyötyä ulkopuolisesta, ratkaisukeskeisestä keskustelukumppanista.

Jos olet huonossa fyyisessä kunnossa, hakeudut Personal Trainerin juttusille. Jos olet jo hyvässä fyysisessä kunnossa, mutta haluat kehittää itseäsi ja päästä uudelle tasolle, hakeudut Personal Trainerin valmennukseen. Jos polveesi sattuu, menet lääkäriin.

Valmentaja voi auttaa tilanteissa, joissa tunnet, että elämäsi kaipaa muutosta. Jos sinulla menee hyvin, valmentaja voi tukea hyvää flowta ja auttaa löytämään käyttämätöntä potentiaaliasi. Jos taas olet masentunut tai käyt läpi syvää kriisiä, otat yhteyttä psykologiin tai muuhun mielenterveyden ammattilaiseen.

Coaching sopii kaikille, jotka ovat halukkaita kirkastamaan omaa elämäntilannettaan, rikkomaan omia uskomuksiaan ja rajojaan, sekä valmiit ottamaan askeleita muutoksen suuntaan.

Yksilövalmennus
Yksilövalmennuksessa keskitytään sovittujen tapaamisten ajan sinun tavoitteisiisi. Ne voivat liittyä arjen sekä ajanhallintaan, urasuunnan etsimiseen tai elämänmuutosten tukemiseen. Yksilövalmennuksia pidetään sovittu määrä. Joskus jo parin valmennuksen jälkeen löytyy haluttu suunta, toisinaan pidempi yhteistyö tukee muutoksen todellista toteutumista. Yksilövalmennus pidetään kasvokkain tai etänä Skypen avulla.
Ryhmävalmennus
Ryhmävalmennus sopii esimerkiksi työyhteisöille tai järjestöille. Ryhmävalmennuksessa voidaan työstää ryhmän yhteisiä tavoitteita, ratkoa ristiriitoja sekä kehittää ratkaisukeskeisesti uusia, yhteisiä toimintatapoja. Työyhteisön työtapoja ja ajanhallintaa voidaan myös yhdessä kehittää sellaisiksi, että ne tukevat organisaation tavoitteita ja auttavat työntekijöitä loistamaan omassa työssään. Ryhmävalmennus voidaan myös räätälöidä vaikkapa kaveriporukalle, esimerkiksi unelmakarttatyöpaja on mainio ohjelmanumero synttäreille.
Verkkovalmennus
Vievätkö lapset tai huolet yöunet? Päivät vilahtavat ohi töiden ja arjen pyörittämisen merkeissä? Omaan hyvinvointiin panostaminen on kalenterissa kohdassa “sitku”? Oletko joskus pysähtynyt kysymään itseltäsi, kuka minä olinkaan? Mitä minulle kuuluu? Mitä minä haluan? Tässä sähköpostivalmennuksessa keskitytään Sinuun. Valmennuksessa pysähdytään, ja raivataan aikaa sekä ajatuksia Sinulle. Käydään läpi Sinun elämäsi nykytilannetta, Sinun tavoitteitasi ja otetaan ensimmäisiä askeleita Sinulle tarpeellisten muutosten todeksi tekemiseksi. Tilaa uutiskirje ja saat tiedon seuraavan valmennuksen ajankohdasta.

Hyvän mielen harjoituksia

Harjoitukset olivat hyvän mielen harjoituksia ja sopivan käytännöllisiä ja eivät liian laajoja. Jatkoin nyt aiemmin aloittamani kiitollisuuspäiväkirjaa, ehkä siitä tulee nyt rutiini.

Sähköpostivalmennuksen asiakas

Ajatusten herättelyä

Kiitos Jennille, olit moottori ja annoit itselle tilaa omille prosesseille! Kiiretön ja salliva tyyli, tykkäsin!

Hyvinvointiviikonlopun asiakas

Tasapainoa elämään

Parasta valmennuksessa oli avoin keskustelu, omien ajatusten peilaaminen, arvokkaat vinkit ja työkalut. Sain apua suunnittelun tärkeyteen työelämässä sekä parempaan tasapainoon  pyrkimisessä elämässä yleensä.

Yksilövalmennuksen asiakas

Luottamuksellinen yhteistyö

Luottamus ja yhteistyö aukeni nopeasti vaikka emme olleet aiemmin tavanneet. Oli hyvä, että asioita katsottiin kokonaisuutena ja haettiin ratkaisua minun tavoitteeseeni.

Yksilövalmennuksen asiakas