Loading...

Palvelut

Home / Palvelut

Mitä valmennus on ja kenelle se sopii?

Jos olet huonossa fyyisessä kunnossa, hakeudut Personal Trainerin juttusille. Jos olet jo hyvässä fyysisessä kunnossa, mutta haluat kehittää itseäsi ja päästä uudelle tasolle, hakeudut Personal Trainerin valmennukseen. Jos polveesi sattuu, menet lääkäriin.

Valmentaja voi auttaa tilanteissa, missä tunnet, että elämäsi kaipaa muutosta. Jos sinulla menee hyvin, valmentaja voi tukea hyvää flowta ja auttaa löytämään käyttämätöntä potentiaaliasi. Jos taas olet masentunut tai käyt läpi syvää kriisiä, otat yhteyttä psykologiin tai muuhun mielenterveyden ammattilaiseen.

Kaikki eivät tarvitse valmennusta, mutta moni voi hyötyä ulkopuolisesta, ratkaisukeskeisestä keskustelukumppanista.

Coaching sopii kaikille, jotka ovat halukkaita kirkastamaan omaa elämäntilannettaan, rikkomaan omia uskomuksiaan ja rajojaan, sekä valmiit ottamaan askeleita muutoksen suuntaan.

Yksilövalmennus
Yksilövalmennuksessa keskitytään sovittujen tapaamisten ajan sinun tavoitteisiisi. Ne voivat liittyä arjen ja ajanhallintaan, urasuunnan etsimiseen tai elämänmuutosten tukemiseen. Yksilövalmennus pidetään kasvokkain tai etänä Skypen avulla.
Ryhmävalmennus
Ryhmävalmennus sopii esimerkiksi työyhteisöille tai järjestöille. Ryhmävalmennuksessa voidaan työstää ryhmän yhteisiä tavoitteita, ratkoa ristiriitoja sekä kehittää ratkaisukeskeisesti uusia, yhteisiä toimintatapoja. Ryhmävalmennus voidaan myös räätälöidä vaikkapa kaveriporukalle, esimerkiksi unelmakarttatyöpaja on mainio ohjelmanumero synttäreille.
Verkkovalmennus
Vievätkö lapset tai huolet yöunet? Päivät vilahtavat ohi töiden ja arjen pyörittämisen merkeissä? Omaan hyvinvointiin panostaminen on kalenterissa kohdassa “sitku”? Oletko joskus pysähtynyt kysymään itseltäsi, kuka minä olinkaan? Mitä minulle kuuluu? Mitä minä haluan? Olen rakentanut sähköpostivalmennuksen, jossa keskitytään Sinuun. Valmennuksessa pysähdytään, ja raivataan aikaa sekä ajatuksia Sinulle. Käydään läpi Sinun elämäsi nykytilannetta, Sinun tavoitteitasi ja otetaan ensimmäisiä askeleita Sinulle tarpeellisten muutosten todeksi tekemiseksi.

Hyvän mielen harjoituksia

Harjoitukset olivat hyvän mielen harjoituksia ja sopivan käytännöllisiä ja eivät liian laajoja. Jatkoin nyt aiemmin aloittamani kiitollisuuspäiväkirjaa, ehkä siitä tulee nyt rutiini.

Sähköpostivalmennuksen asiakas

Ajatusten herättelyä

Kiitos Jennille, olit moottori ja annoit itselle tilaa omille prosesseille! Kiiretön ja salliva tyyli, tykkäsin!

Hyvinvointiviikonlopun asiakas

Tasapainoa elämään

Parasta valmennuksessa oli avoin keskustelu, omien ajatusten peilaaminen, arvokkaat vinkit ja työkalut. Sain apua suunnittelun tärkeyteen työelämässä sekä parempaan tasapainoon  pyrkimisessä elämässä yleensä.

Yksilövalmennuksen asiakas

Luottamuksellinen yhteistyö

Luottamus ja yhteistyö aukeni nopeasti vaikka emme olleet aiemmin tavanneet. Oli hyvä, että asioita katsottiin kokonaisuutena ja haettiin ratkaisua minun tavoitteeseeni.

Yksilövalmennuksen asiakas