Loading...

Jenni

Home / Jenni

Tutustu tarkemmin: LinkedIn

Olen Jenni Rissanen, Paju Coachingin valmentaja eli coach.

Miksi ryhdyin valmentajaksi? 

Olen työskennellyt yli 15 vuotta IT-konsultoinnin parissa. Vaikka teknologia on ollut siinä työssä keskiössä, olen aina ollut enemmän kiinnostunut organisaatioiden viestinnästä, esimies- ja ryhmätyön kehittämisestä ja ajanhallinnasta. Olen lukenut koko urani ajan niihin aiheisiin liittyviä kirjoja ja kehittänyt mm. itseäni esimiehenä.

Vuosina 2016-2017 suoritin vuoden mittaisen Life Coach Academyn LCA Life Coach -koulutuksen (20 op). Opinnot antoivat erinomaisen pohjan valmennustyölle. Täydennän ja päivitän omaa osaamistani jatkuvasti, ja hyödynnän myös itse valmentajaa omassa kehittymisessäni.

Millainen valmentaja olen?

Valmennan yksityishenkilöitä ja yrityksiä, ja autan heitä löytämään muutostarpeet sekä kartoittamaan tien muutokseen. Olen kannustava, ratkaisukeskeinen ja käytännönläheinen.

Itsensä johtamisen taidot ovat nykyajan työelämässä yhä tärkeämpiä taitoja. Ote omasta ajankäytöstä ja työtavoista, selkeät tavoitteet sekä oman työn muotoilu lisäävät yksittäisen henkilön hyvinvointia työssä. Työyhteisön ja esimiehen näkökulmasta vaaditaan selkeyttä viestintään, rohkeutta antaa vastuuta ja kokeilla uusia tapoja toimia. Valmentajana haluan auttaa työntekijöitä, työyhteisöjä ja yrityksiä voimaan paremmin – uskon, että sen myötä myös tehokkuus ja kannattavuus lähteävät nousuun.

Valmentamisen yleisiä periaatteita 

Valmentamisen ydin on tavoitteiden kirkastamisessa ja toimintasuunnitelman tekemisessä. Valmiiden vastausten sijaan valmentaja haastaa erilaisten kysymysten ja harjoitusten kautta valmennettavaa löytämään oivallukset ja tarpeelliset muutokset itse. Lisäksi valmentaja kannustaa valmennettavaa muutoksen tiellä.

Yritys

Valmennuspalvelut ovat osa Paju Consulting Oy:n palvelutarjontaa.